Zoeken

Win€ash Management

Efficiënt Managen

U hoeft niet de hele dag zelf achter de kassa te staan om te weten hoe het er voorstaat met de omzet of om uw kassa(‘s) up to date te houden met de juiste artikelen en prijzen. De Haan BV heeft hiervoor Win€ash Management ontwikkeld, software dat u helpt om uw touchscreen afrekensystemen vanuit uw kantoor of zelfs thuis te beheren.

Win€ash Management kunt u bijvoorbeeld in alle rust op uw kantoor gebruiken ten behoeve van uw kassabeheer. U kunt artikelen toevoegen of verwijderen en prijzen aanpassen. Indien u meer dan één kassa heeft, worden de veranderingen voor alle kassa’s tegelijkertijd doorgevoerd. U hoeft dit dus niet per kassa te doen en dat bespaart u weer tijd en wellicht fouten. Tevens kunt u uw artikelbestand of prijzen van te voren in Win€ash Management aanpassen en op een door u vastgesteld tijdstip automatisch in werking laten gaan.

Met Win€ash Management kunt u ook een groot aantal standaard rapporten uitdraaien of  zelfs een speciaal op uw wensten aangepast rapport maken. De door uw touchscreen kassa’s geregistreerde omzet kan met één druk op de knop worden bekeken, zowel in tabelvorm als grafisch. Win€ash Management kan op iedere computer worden geïnstalleerd waarop Windows NT, Windows 2000 en Windows XP draait.

Dit is Win€ash Management:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel en efficiënt mutaties doorvoeren
  • Eenvoudig rapporten uitdraaien